23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Idag lanserar HBA varumärket Refinity

Vi är glada att tillkännage lanseringen av det nya varumärket Refinity den 21 augusti på Elmia Lastbil, monter B02:18. Refinity är en banbrytande serie fordonsbelysning som kommer att revolutionera din arbetsdag.

Refinity, med pay-offen "Illuminates your workday", erbjuder förstklassiga belysningslösningar för yrkesförare. Fokus ligger på ökad säkerhet och produktivitet genom:

✅ Maximal belysning: Kraftfulla LED-lampor som lyser upp de mörkaste arbetsplatserna för en säkrare och mer effektiv arbetsmiljö.
✅ Anpassningsbarhet: Många olika kontakteringar för full flexibilitet i arbetet.
✅ Banbrytande teknik: Innovativa och högkvalitativa produkter som främjar en tryggare arbetsmiljö.
✅ Pålitlighet och prestanda: Designade för att klara tuffa miljöer, Refinity är det ultimata valet för förare som kräver det bästa inom fordonsbelysning.

Missionen är att leverera innovativa och högkvalitativa produkter som skapar en optimalt belyst arbetsmiljö. Visionen är att Refinity ska vara det ledande valet inom belysningslösningar för extraljus, arbetsljus och varningsljus. Vi strävar efter att möta och överträffa kundens förväntningar genom kontinuerlig utveckling och hållbarhet.

Besök oss på Elmia Lastbil!
Se hur Refinity kan förbättra din arbetsdag och upplev våra produkter på nära håll. Välkommen till monter B02:18 den 21 augusti för en exklusiv förhandsvisning.

Vi ser fram emot att träffa dig och visa hur Refinity kan uppfylla dina behov och förväntningar.

 

Besök HBA i monter B02:18 för mer information.

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.033