23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

HBA summerar Elmia Lastbil 2024 – En framgångsrik mötesplats för åkeri- och transportbranschen

Elmia Lastbil 2024, som ägde rum den 21-24 augusti i Jönköping, har än en gång visat sig vara en ovärderlig plattform för hela åkeri- och transportbranschen. Med över 75 000 kvadratmeter fyllda av utställningar, uppvisningar, tävlingar och seminarier, blev mässan en samlingspunkt för både branschens veteraner och framtidens talanger.

Internationell mötesplats för branschens senaste innovationer

Under dessa fyra dagar samlades företag från hela världen för att visa upp sina senaste produkter och tjänster. Årets mässa fortsatte den starka traditionen med en imponerande bredd av utställare och besökare, vilket ytterligare stärker Elmia Lastbils position som en ledande internationell mötesplats. Årets upplaga lockade nära 31 000 besökare, som fick möjlighet att upptäcka det senaste inom chassier, påbyggnationer, tillbehör och mycket mer.

Höjdpunkter och nostalgiska inslag

Bland höjdpunkterna fanns Nordic Trophy-tävlingen och veteranlastbilarna, som skapade en nostalgisk atmosfär, medan förartävlingarna och skolaktiviteterna inspirerade framtidens förare. Ett särskilt fokus lades på att engagera unga och visa upp de många möjligheterna inom åkerinäringen.

Aktivitet i HBAs monter

I vår monter var det hög energi under alla mässdagar! Besökare fick möjlighet att utforska våra modellanpassade och smarta produktlösningar för lastbilar. Vi presenterade ett brett sortiment av extraljus, varningsljus och arbetsljus, inklusive de senaste innovationerna inom belysning och ljusteknik.

Presentation av höstens nyheter

Vår lansering av höstens nyheter väckte stort intresse. Vi presenterade bland annat extraljuspaket speciellt anpassade för lastbilar, en ny sidomarkering med click-in fäste för infällnad samt Raiden varningsljusramp – en modern och mångsidig ramp som kan anpassas efter användarens önskemål. Dessutom hade vi nöjet att visa tre kommande lanseringar från Lazer Lamps: två nya extraljusramper och en arbetsljusserie. Vi utökade även vårt installations- och elsortiment med nya kopplingsklämmor och kontrollpaneler.

Lansering av Refinity

En av mässans stora höjdpunkter var  introduktionen av det nya belysningsvarumärket Refinity, som med sin moderna design och innovativa teknologi genast fångade besökarnas uppmärksamhet. Dess slogan "Illuminates your workday" speglar varumärkets ambition att sätta en ny standard för belysningslösningar, särskilt anpassade för yrkesförare. Produkterna är noggrant utformade för att möta kraven i krävande arbetsmiljöer och erbjuda hög prestanda i alla situationer. Vid lanseringen presenterades ett imponerande sortiment som består av fyra serier av arbetsljus och två serier av extraljus. Dessa produkter är utformade med fokus på att öka säkerheten och produktiviteten genom kraftfull och effektiv belysning, hög grad av anpassningsbarhet och oöverträffad tillförlitlighet – idealiska för dem som behöver pålitligt ljus under alla förhållanden.

Tack till alla besökare

Vår kunniga säljkår och våra produktexperter fanns på plats för att ge besökarna värdefull produktkunskap och personlig rådgivning. Det var också spännande att lansera vår nya produktkatalog – de första exemplaren gick åt snabbt, och vi är glada över att så många av er redan har fått den i era händer!

Vi tackar alla som besökte vår monter och hoppas att våra nyheter och lösningar inspirerade er till att förbättra era verksamheter. Vi ser fram emot att fortsätta samarbeta och hjälpa er med högkvalitativa, modellanpassade belysningslösningar.

Ses vi på nästa Elmia? Det hoppas vi!

 

Till HBAs hemsida >>

Se Refinitysortimentet >>

 

 

 

 

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.032