23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Sladdlös bekvämlighet vid slipning av svetsar: Mirka® FBS-B bandslipmaskin

Mirka ger dig sladdlös bekvämlighet vid filbandslipning. Den nya batteridrivna filbandslipen Mirka® FBS-B är utvecklad för karossreparationer och panelslipning, rengöring av svetssömmar och punktsvetsar vid kollisionsreparation samt fordonstillverkning och restaurering.

Med en kraftfull och långlivad borstlös elmotor utmärker sig den smidiga, tysta och lätta Mirka FBS-B filbandslipmaskinen i söm- och punktsvetsslipning utan behov av en pneumatisk kompressor. Den kompletteras av Mirkas sortiment av smalband och ytbehandlingsband som ger en hög avverkningshastighet och en bra ytfinish vid slipning av punktsvetsar och borttagning av färg. Den nya bandslipmaskinen FBS-B finns i två modeller med olika bandbredd, FBS-B 13 och FBS-B 10. Med det monterade 5,0Ah-batteriet väger dessa slipmaskiner under 1,2 kg.

Den sladdlösa, balanserade och ergonomiska designen ger användaren full frihet att nå svåråtkomliga områden utan begränsningar från kablar eller slangar, med ett gummerat handtag som är bekvämt att hålla i. Med spännmekanismen och den öppna åtkomsten till bandet är det enkelt att byta på några sekunder, och bandets position går snabbt att justera.

Användarsäkerhet har varit en prioritet vid skapandet av Mirka FBS-B 13 och FBS-B 10. Bandslipmaskinen har ett ljus för att belysa arbetsytan och förbättra slipprecisionen, och handtaget har en skyddsflik för att skydda användarens hand från gnistor. Förutom den bekväma, steglösa avtryckarknappen kan sliphastigheten enkelt justeras mellan 2200 rpm och 17000 rpm i sju steg med de handtagsmonterade knapparna, kända från Mirkas andra batteridrivna verktyg. För en oöverträffad sladdlös kombination i panelslipning, para ihop Mirka FBS-B bandslipmaskin med Mirka ANGOS ARG-B 200 batteridrivna slipmaskin.

Tack vare Bluetooth-anslutningen kan Mirka FBS-B kopplas ihop med appen myMirka som hjälper användaren att övervaka vibrationsnivåer och registrera sina verktyg för enkel överblick.

Med ett enkelt batteribyte minimerar Mirka FBS-B driftavbrott och maximerar produktiviteten vid tillverkning och reparationsarbete. Batterierna finns i två storlekar: 2,5Ah och 5,0Ah, och ingår i Mirkas batteridrivna system med övriga slip- och polermaskiner. Mirka FBS-B filbandslip, även kallad fingerbandslip, kompletterar serien av Mirkas batteridrivna verktyg för punktreparation och ytbehandling.

Mirka Scandinavia AB
Frögatan 9
653 43 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564356029

Kontaktperson

AG

Sänd till en kollega

0.047