23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ledson Lumina: kraftfull belysning i kompakt format

Ledson presenterar stolt sin nya serie arbetslampor, Lumina. Med modellerna Lumina SQ4 och Lumina SQ9 levererar serien hög prestanda med elegant design i ett kompakt format, särskilt utformad för att möta kraven i tuffa arbetsmiljöer där effektiv belysning är avgörande.

Lumina SQ4 erbjuder en imponerande räckvidd på 47 meter vid 1 lux och en bred 90° ljusbild, vilket garanterar optimal sikt i alla riktningar. Med 1758 faktiska lumen och neutralvitt ljus på 5000K, ger SQ4 ett klart och naturligt ljus som inte tröttar ut ögonen under längre arbetsperioder. Den kompakta designen gör att den passar perfekt i utrymmen där platsen är begränsad, utan att kompromissa med ljusstyrkan.

För dem som söker ännu mer kraft erbjuder Lumina SQ9en räckvidd på 66 meter vid 1 lux och en lika bred ljusbild på 90°, men med hela 3426 faktiska lumen med neutralvitt ljus på 5000K. Denna modell kombinerar kraftfull prestanda med precision, vilket gör den idealisk för arbetsplatser som kräver både hög ljusstyrka och exakt ljusspridning i ett kompakt format.

Båda modellerna i Lumina-serien är designade för att leverera tillförlitlig, naturlig och kraftfull belysning. Med Lumina-serien kan du förvänta dig en lång livslängd och hållbar konstruktion, oavsett om du arbetar i tuffa väderförhållanden eller i trånga utrymmen.
Med breda ljusbilder (90°) och räckvidder på upp till 66 meter garanterar Lumina-serien en jämn och omfattande ljusspridning, vilket ökar säkerheten och underlättar arbetet genom att eliminera mörka områden på arbetsplatsen.

Läs mer om Lumina SQ4 och Lumina SQ9.

Diodhuset Sverige AB
Bangatan 3
265 38 Åstorp
Åstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567405443

Kontaktperson

MG
Malin Gustavsson
Marknadskoordinator
malin.gustavsson@diodhuset.se

Sänd till en kollega

0.031