23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

HBA Nytt – Höstutgåvan 2024 är här!

Vi är glada att presentera det senaste numret av kundmagasinet HBA Nytt, som innehåller en rad spännande nyheter och innovationer inom belysning och varningsljus för fordonsindustrin. Denna utgåva erbjuder en unik inblick i framtidens produkter och lösningar.

Hänt på Elmia Lastbil
Under årets Elmia Lastbil, en av de största mässorna för transport- och logistikbranschen, var HBA på plats för att visa upp sitt senaste sortiment av innovativa produkter och lösningar. I detta nummer av HBA Nytt presenteras de mest framstående produkterna från mässan, däribland Raiden - den högpresterande varningsljusrampen. Raiden kombinerar en ultratunn design med banbrytande teknik, vilket gör den till en av de mest eftertraktade ramperna på marknaden. Besökare på mässan fick även se hur HBAs produktlösningar förbättrar säkerheten och effektiviteten för yrkesförare i tuffa arbetsmiljöer.

Höstens nyheter - Innovation och inspiration
Höstutgåvan av HBA Nytt sätter extra fokus på innovation och inspiration, med en rad nya produkter som är speciellt utformade för att möta de allt högre kraven inom fordonsindustrin. Bland de nya produkterna hittar vi bland annat belysningslösningar från Lazer Lamps, som imponerar med sin avancerade teknik och förmåga att leverera exceptionell prestanda även under de tuffaste förhållandena. Med sin mångåriga erfarenhet fortsätter HBA att sätta en hög standard för produktutveckling, där fokus ligger på kvalitet, användarvänlighet och pålitlighet.

Refinity lanseras – Revolutionerande belysningslösningar
En av de stora nyheterna i detta nummer är lanseringen av det nya varumärket Refinity, som representerar en ny era inom arbets- och extraljus för tunga fordon. Refinity-produkterna är designade för att förbättra både säkerhet och produktivitet, och sätter en helt ny standard för prestanda. Lanseringen av Refinity markerar en viktig milstolpe för marknaden när det kommer till utveckling av premiumbelysning för professionella förare.

Läs HBA Nytt här >>

Till Refinity >>
Till HBAs hemsida >>

HBA Fordonsteknik AB
Fågelviksvägen 18-20
145 53 Norsborg
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563218832

Kontaktperson

JB

Sänd till en kollega

0.031