23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Tekniker tunga maskiner och fordon - ett bristyrke. Vi utbildar - plugga eller ta emot praktikant

Bristen på tekniker för tunga maskiner och fordon är stor - du kan utbilda dig till det hos oss. Tillhör du arbetslivet så kan ni erbjuda praktikplats för studerande - en vanlig väg till anställning.

Förfallodatum
den 20 december 2024

Yrkesrollen: Arbeta med underhåll, reparation och felsökning av olika typer av tunga maskiner och  tunga fordon samt ställa diagnos och lösa problem.  En extra styrka du får med från vår utbildning är kompetens inom el, elsystem, digitala styrsystem och hydraulik. 

Utbildningen: 1,5 år, heltid, på distans med fem fysiska träffar samt praktik (LIA) på valfri ort. Löpande examinationer (inga stora slutprov), stöd och handledning. En fullmatad utbildning som ger dig en god grund i yrkesrollen.

Rekrytera: De flesta av våra studerande börjar jobba där de gjort praktik. Arbetslivet är välkomna att presentera sig, erbjuda praktik, delta i ledningsgruppen, erbjuda studiebesök osv. 

 

PS. I våra pågående klasser är det 30-50% kvinnor m fl och olika kulturella bakgrunder samt många olika tidigare yrkesroller så vi ser inte att det finns något "typiskt" teknikerämne. Har du intresset och lägger tid på studierna så kommer det gå bra.

 

Ansökan är öppen för start februari 2024.

Kontakta gärna mig vid frågor. 

YH Akademin
Box 127
791 23 Falun
Falun kommun
Sverige
VAT nummer: SE5566148705

Kontaktperson

CD
Cathrine Dånsjö
Utbildningsledare
+46 723934602 cathrine.dansjo@yh.se

Sänd till en kollega

0.047