23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Mirka har lanserat en egen webbshop

Människors konsumtionsvanor ändras och vi kan tydligt se nya behov och önskemål om mer information, och framförallt, snabbare produktinformation. Ett nytt beteende som kräver att marknadsaktörer anpassar sig och erbjuder en genuin kundupplevelse vid varje relation, fysiskt som digitalt. För att svara på detta har Mirka nu lanserat en egen webbshop. Nu kan du enkelt och smidigt handla Mirkas högkvalitativa slipmaterial, verktyg, tillbehör och lösningar online, var du än befinner dig.

I Mirkas nya webbshop är användaruppupplevelsen i fokus. Den nya webbshopen är enkel att navigera och har ett brett sortiment att tillgå. Syftet är att stärka Mirkas varumärke och visa den breda, ständigt växande produktportföljen vi har att erbjuda. Webbshopen erbjuder snabb leverans inom 3-5 dagar i hela Sverige, enkla returer och trygga betalningar med kreditkort eller Klarna. 

Målet med den nya webbshopen är att skapa en enkel och användarvänlig shoppingupplevelse genom att integrera Mirkas webb-butik med befintliga distributionskanaler. Mirka tror hårt på synergieffekten mellan fysiska och digitala köpkanaler och är övertygade om att denna omnistrategi kommer att stärka relationen med såväl partners som nya kunder. Marknadsansvarig på Mirka Scandinavia, Alexander Gidebratt, är glad över att äntligen få dela nyheten: ”Vi är så glada över att äntligen få dela med oss av vår fulla portfölj av produkter och lösningar. Vi vill att alla ska kunna nå det perfekta resultatet och hoppas att du hittar just det du är ute efter, oavsett om det är via våra grymma återförsäljare eller här på vår hemsida”. Inom en snar framtid kommer det även att finnas en funktion där man kan hitta närmaste återförsäljare på webbsidan, så att det går snabbt och enkelt för användaren att vända sig till närmsta fysiska butik. 

Den nya webbshopen genomsyrar Mirkas motto: att ge människor möjligheten att prestera bättre. Besök https://www.mirka.com/sv-se/ idag och upplev en enkel och smidig shoppingupplevelse!

Mirka Scandinavia AB
Frögatan 9
653 43 Karlstad
Karlstads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564356029

Kontaktperson

AG

Sänd till en kollega

0.047