23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Rätt Spolarvätska – förbättrar din säkerhet på vägarna

När det gäller bilkörning är spolarvätska mer än bara en rengöringsprodukt – det är en säkerhetsprodukt som bidrar till ökad sikt och tryggare körning. Oavsett väderförhållanden är det avgörande att ha en fungerande spolarvätska för att minska risken för olyckor. Här förklarar vi hur Spolarvätska kan göra din färd säkrare, samtidigt som vi ger dig tips om hur du bäst använder produkten.

Vad innehåller spolarvätska?
AdProLine® Spolarvätska består av vatten och denaturerad* alkohol, för att förhindra att vätskan fryser. Blandningsförhållandet mellan vatten och alkohol avgör spolarvätskans fryspunkt, vilket gör det viktigt att välja rätt spolarvätska beroende på årstid. För vinterbruk innehåller spolarvätskan tillsatser för att effektivt ta bort smuts som vägsalt, medan sommarspolarvätska är anpassad för att eliminera insekter och andra proteinrika föroreningar. 

Bra Miljöval
AdProLine® Spolarvätska är märkt med Bra Miljöval, vilket garanterar låg miljöpåverkan och den innehåller inga skadliga kemikalier. 

Maximal säkerhet
AdProLine® Spolarvätska är skapad för att ge maximal säkerhet genom att hålla vindrutan, bakrutan och strålkastarna rena. En smutsig ruta kan kraftigt försämra sikten, vilket ökar risken för olyckor, särskilt under svåra väderförhållanden. Att kombinera rätt spolarvätska med fungerande torkarblad ger dig den bästa förutsättningen för att hålla sikten klar och köra säkert. Bra torkarblad minskar dessutom förbrukningen av spolarvätska och lämnar inga spår på rutan, vilket ytterligare förbättrar sikten.

Färdigblandad eller koncentrerad spolarvätska
AdProLine® Spolarvätska finns både som färdigblandad och koncentrerad. De färdigblandade är klara att användas direkt och har ett frysskydd ner till -65°C. Den färdigblandade spolarvätskan finns med två olika fryspunkter och ger ett frysskydd ner till -18°C eller -30°C. Koncentrerad spolarvätska är ett alternativ för den som vill blanda själv och anpassa frysskyddet efter behov. 

Förväntade temperaturen 
För att undvika att spolsystemet fryser under kalla vinterdagar, rekommenderar vi att man väljer en spolarvätska med lägre fryspunkt än den förväntade temperaturen.

 

 

 

 

 

Arom-dekor Kemi AB
Europavägen 12
512 91 Sexdrega
Svenljunga kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567605471

Kontaktperson

Madeleine Olsen
Market Communication Manager
+46 706364034 madde@aromdekor.se

Sänd till en kollega

0.362