23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ledson Halo - Stilrent positionsljus med kraftfull LED-teknik för maximal prestanda

Ledson stärker sin position på marknaden med lanseringen av positionsljuset Halo. Positionsljuset kombinerar stil, funktionalitet med den senaste LED-tekniken för att erbjuda kraftfull prestanda som lever upp även till de tuffaste kraven. Ta ett steg in i framtiden med ny innovation från Ledson.

Halo – Slående haloeffekt för alla stunder
Framtiden är här. Halo kombinerar en stilfull design med högteknologiska komponenter, som gör positionsljuset lika pålitligt som det är estetiskt tilltalande. Med en egenutvecklad svensk design och en unik haloeffekt garanterar Halo ett futuristiskt och iögonfallande utseende, som även stärker synligheten på vägen. Halo finns tillgänglig i färgerna vit, orange och röd.

Halo är kompatibel med de vanligaste gummiarmarna på marknaden, vilket säkerställer en smidig och enkel installation för användaren. Den senaste LED-tekniken garanterar låg strömförbrukning, och med en robust konstruktion tål Halo både vibrationer och stötar. Samtliga positionsljus är E-märkta ECE R148, fungerar mellan 10-48V och är utrustade med 40 LED vardera.

Kombination av stil och funktionalitet
Halo symboliserar Ledsons målsättning att kombinera avancerad teknik med stilren design. För dig som letar efter ett modernt positionsljus som ger ett imponerande intryck och som förenar estetik med funktionalitet, är Halo det självklara valet. Fånga blickarna och stå ut från mängden med det unika och iögonfallande utseendet hos Halo.

Diodhuset Sverige AB
Bangatan 3
265 38 Åstorp
Åstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567405443

Kontaktperson

MG
Malin Gustavsson
Marknadskoordinator
malin.gustavsson@diodhuset.se

Sänd till en kollega

0.047