23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Upptäck framtidens designspråk med Ledson Epix10+

Upptäck en ny generation av formgivning och prestanda på extraljus med Ledson Epix10+. Extraljuset är det senaste tillskottet i den exklusiva Epix-serien, där samtliga produkter har en egenutvecklad svensk design från Ledson, i kombination med en pålitlig och kraftfull prestanda i fokus. Är du redo för en ny era av Epix?

Nya Epix10+ erbjuder en imponerande kombination av prestanda och estetik, och är framtagen för att leverera pålitligt ljus även i de mest utmanande situationer. Extraljuset ger även ditt fordon ett unikt och exklusivt utseende som garanterat drar till sig uppmärksamhet. Välj mellan en elegant Ivory White eller klassiskt svart färg på ytterhöljet.

Dynamiskt positionsljus – en distinkt ljusupplevelse
Epix10+ är utrustat med ett dynamiskt positionsljus som tänds upp med en effektfull rörelse som leder ljuset snyggt från extraljusets ena sida till den andra innan det tänds upp helt. Denna unika ljuseffekt ger fordonet en sofistikerad och igenkännbar look. Välj mellan xenonvitt eller orange färg för att bäst matcha ditt fordon.

För ytterligare krafttag
För de tillfällen du behöver maximal ljusstyrka, erbjuder Epix10+ ett egenutvecklat Powerboostläge.
En enkel manöver med helljusspaken aktiverar denna imponerande ljusstyrka, så att du enkelt kan anpassa extraljusets ljusmängd utefter behov. Powerboost ger föraren flexibilitet att snabbt anpassa ljuset efter behov, vilket gör körningen både säkrare och mer komfortabel.

Synkroniserbara eller växelvis blixtmönster - oändliga möjligheter
För dig som vill ta din belysning till nästa nivå, erbjuder Epix10+ Strobe fem blixtljusmönster – inklusive ett ECE R65-godkänt alternativ för maximal synlighet och säkerhet. Med Epix10+ Strobe kan du synkronisera ett obegränsat antal extraljus. Välj mellan att låta alla blixtljus blinka i perfekt harmoni eller skapa en imponerande visuell effekt med växelvisa blixtmönster, där ljusen blinkar i olika grupper – till exempel höger/vänster eller övre/nedre. Möjligheterna är oändliga!

Blixtljusmönster:
- Enkelblixt (ECE R65-godkänt)
- Dubbelblixt
- Trippelblixt
- Kvadrupelblixt
- Kontinuerlig hyperblixt

Läs mer om Epix10+ och Epix10+ Strobe här.

Diodhuset Sverige AB
Bangatan 3
265 38 Åstorp
Åstorps kommun
Sverige
VAT nummer: SE5567405443

Kontaktperson

MG
Malin Gustavsson
Marknadskoordinator
malin.gustavsson@diodhuset.se

Sänd till en kollega

0.031