23948sdkhjf

LEDARE: Då var det dags igen!

Den gamla arbetslunken börjar sakteliga komma tillbaka efter semestern. Nu ser vi fram mot ett spännande halvår med massor av givande läsning.

Sommarledigheterna är över för de flesta och hösten och vintern börjar åter nalka sig. När den här ledaren skrivs är det dock fortfarande några veckor kvar tills dess att undertecknad kan stänga ned. Förhoppningsvis har ni läsare fått en välbehövlig ledighet och laddat batterierna inför det andra årets hälft. Ett halvår som sannolikt består av en hel del gamla rutiner men kanske också nya spännande möten och lärdomar. För oss här på Motormagasinet blir det som vanligt en blandning. Även om skrivandet i mångt och mycket är rutin brukar det ständigt vara nya saker vi behöver sätta oss in i och lära oss. Att få prata med sakkunniga människor som brinner för sitt ämnesområde och beskriva det är en förmån och något som gör arbetet med att göra journalistik så ofantligt roligt.

Även om vi kommer sakna sommarens ljus och värme ser vi fram emot ett spännande halvår.

Som vanligt vid den här tiden börjar vi publicera de texter från verkstäderna vi besökte tidigare i somras. Vi ser att vår årligen återkommande Roadshow är ett omtyckt grepp av de verkstäder vi åker ut till. En känsla som vi absolut delar. För som sagt är det väldigt roligt att få höra om hur ni arbetar utifrån de olika förutsättningar varje verkstad har. Men något som är väl värt att påpeka är att vi självklart åker ut året runt och skriver om det mesta som rör fordonsbranschen. Därför är det alltid välkommet att ni, oavsett om ni jobbar på en verkstad, som återförsäljare eller något annat tipsar oss. Oavsett vad det är.

Närmsta halvåret händer det också flera andra spännande saker. Vi kommer åka ned till Automechanika i Frankfurt och rapportera om vad som händer och är på gång inom eftermarknaden. Kort därpå bär det av till Jönköping där vi återigen håller vår branschdag. Här kan vi utlova både intressanta och spännande seminarier såväl som en minimässa med med det senaste från leverantörerna. Det bästa av allt, för er som jobbar på en verkstad är deltagandet helt kostnadsfritt. Visst, resa och boende är något som behöver ordnas. Men vi vågar lova att det är värt det.

Lite senare i år kommer vi utse Årets bilsäljare. Möjligheten att nominera öppnade i mitten av maj och varar fram till den 20 september. Om du känner någon som du tycker borde vinna titeln uppmanar vi dig att nominera denne. Senare i vinter kommer vi avslöja vem som står som slutlig vinnare.

Även om vi kommer sakna sommarens ljus och värme ser vi fram emot ett spännande halvår. Vi kommer som vanligt att sträva efter att ge er läsare det mest relevanta och intressanta materialet. Kanske kommer vi också att höras över telefon, eller ännu bättre, att träffas på riktigt innan 2024 övergår till 2025.

Artikeln är en del av vårt tema om Ledare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109