23948sdkhjf

Goodyear lanserar ny däckteknologi

Goodyear kommer med flera uppgraderingar av sina digitala system för däckhantering.

Goodyears system checkpoint som riktar sig mot återförsäljare och åkerier har uppdaterats. Systemet mäter däckens mönsterdjup och däcktryck på några sekunder. Uppdateringen ska bland annat göra det enklare att underhålla systemet och klara sig bättre mot väder.

– Goodyear fortsätter att utveckla däckteknologin och ta fram innovativa lösningar som stärker åkeriverksamheter. De senaste förbättringarna av Goodyear checkpoint är ett bevis på vårt åtagande till att hjälpa åkerier att uppnå högre effektivitet, säkerhet och hållbarhet, säger Piotr Czyzyk, på Goodyear i ett pressmeddelande.

Företaget lanserar även TPMS Connect som gör det enklare att integrera med TPMS-hårdvara. Nyligen kom EU med nya regler som innebär att alla nya motorfordon ska vara utrustade med TPMS. Det här systemet följer de nya reglerna.

– Vi är glada att presentera Goodyear TPMS connect – en lösning som ger åkerioperatörer insikter och kontroll över hela sin däckhantering. Den innovativa teknologin stärker åkeriverksamheternas effektivitet och säkerhet, och det återspeglar vårt åtagande till att driva intelligent mobilitet mot framtiden. Vi ser fram emot att utöka dess tillgänglighet och hjälpa fler åkerier att uppnå optimal prestanda, säger Piotr Czyzyk.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079