23948sdkhjf

Digital bilhandlarjätte växer i Sverige

Autohero växer i Stockholmsregionen. Nu satsar de i Arlandastad.

Autohero, som ägs av Auto1 Group, expanderar i Sverige. De har ett stort fokus på digitala försäljningar av begagnad bilar och har sedan starten 2017 sålt över 65 000 bilar.

Företaget ligger även bakom Viköperdinbil.se.

Alla fordon kommer från Autoheros eget lager, vars utbud regelbundet utökas. De garanterar en noggrann inspektion av varje bil med hjälp av företagets kvalitetsstandard.

I januari 2025 flyttar de in i nya skräddarsydda lokaler i Arlandastad. Det är strategiskt beläget nära Arlanda samt mellan Stockholm och Uppsala.

I området finns redan andra bilhandlare samt utbildningsexperten Traning Partner. 

– Vår placering i Arlandastad passar oss, mitt i ett samlat nav för fordonsindustrin och annan service. Vi tror på platsens utveckling med sitt strategiska läge vilket passar våra växande behov och efterfrågan från våra kunder. Vi ser fram emot att öppna i våra nya lokaler, säger Ted Sporre Vice President & Managing Director Nordics, AUTO1 Group i ett pressmeddelande.

– Det är extra glädjande att Autohero, som är vår kund sedan många år, väljer att fortsätta att växa hos oss. Det har varit ett oerhört givande samarbete med att hitta lösningar på alla deras lokalbehov, såväl leveranscenter, fotostudio och verkstadslokaler som uppställningsytor. Dessutom är lokalerna placerade inom samma område, säger Catarina Sjömark Affärsutvecklare, Arlandastad Group.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078