23948sdkhjf

Road Mobility Services fortsätter att växa

Det nystartade bolaget Road Mobility Services växer i Sverige. Nu har en ledande däckserviceaktör förvärvats. 

Däckproffset i Luleå köps upp av Road Mobility Services, RMS.

Enligt RMS stärker de nu sin position som den största aktören inom däck- och bärgningsservice i norra Sverige tack vare detta.

Däckproffset har över 40 års erfarenhet och en stark närvaro inom däckservice för tung trafik och är en uppskattad partner till många företag inom gruv- och transportindustri. 

– För oss på RMS handlar det om att stärka vår närvaro i en av Sveriges viktigaste tillväxtregioner. I Norrland finns gruvor, skog, kraftverk och många andra industrier som kräver stora maskiner, och stora däck. Ju större fordon, desto större kostnader för stillestånd. Genom Däckproffsets lokala expertis och vår nationella styrka skapar vi en oslagbar kombination för företag som är beroende av snabb och pålitlig service, säger Janne Granstedt, däckansvarig på RMS i ett pressmeddelande.

Enligt RMS blir de nu störst i norra Sverige och utöver Däckproffsets däckservice kan kunderna även dra nytta av bärgningsservice, något som är särskilt värdefullt i Norrland där avstånd till service kan vara lång.

– Att bli en del av RMS innebär att vi får tillgång till ett större nätverk och fler resurser, vilket är en stor fördel för våra kunder. Samtidigt behåller vi vår lokala identitet och vår nära kontakt med kunderna. Däckproffset kommer att fortsätta drivas som det lokala småskaliga bolag det är, men med storbolagets fördelar, säger Gunnar Brännvall, affärschef på Däckproffset.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094